Været tok ikke knekken på Vålerenga

Slo Bodø/Glimt.

TØFFE FORHOLD: Amin Nouri og Trond Fredrik Ludvigsen kriget i regn og stormkast. Foto: Anders Vanderloock / SCANPIX
TØFFE FORHOLD: Amin Nouri og Trond Fredrik Ludvigsen kriget i regn og stormkast. Foto: Anders Vanderloock / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||ASPMYRA (Dagbladet.no): Bodø/Glimt - Vålerenga 0-2.

Det var lenge uklart om oppgjøret mellom Bodø/Glimt og Vålerenga i det hele tatt kunne spilles i den sterke vinden i Bodø. Før kampen ble alle løse reklameskilter fraktet bort som en følge av den sterke vinden, dette for publikums sikkerhet.

Det ble også informert om at kampen kunne stanses underveis som følge av uværet.

Og kampen ble preget av den sterke vinden og regnet. Finspillet uteble, og så fort ballen ble spilt opp i lufta stoppet den enten opp eller skjøt fart. Da lagene først kom i posisjon til å avslutte, var avslutningsteknikken fraværende.

Hjemmeskader30 minutter ut i første omgang måtte Glimt-stopper Johan Lædre Bjørdal ut med skade. Han ble erstattet av Alo Bärengrub.

Egersunderen som av mange er kalt Tippeligaens mest uheldige spiller så ut til å kunne gå greit på foten etter kollisjonen med lagkamerat Mounir Hamoud, men var ikke i stand til å fortsette kampen. Mest trolig er det ikke snakk om noen alvorlig skade.

Minutter senere måtte også Stig Johansen kaste inn håndkleet med en strekk, og han ble erstattet av Thiago Martins. Utenom skadene var det lite å rapportere om i første omgang på Aspmyra. Størst sjanse hadde Vålerengas Birger Madsen, men hans heading ble reddet på streken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer