- Våget for lite

Liverpools Drillo-taktikk i Barcelona omtales som manager Houlliers mesterplan i engelske aviser. - Hadde jeg holdt med Liverpool, ville jeg sikkert vært veldig fornøyd, sier Drillo til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det var jo et godt resultat. Men rent fotballfaglig skulle jeg ønsket at de hadde våget litt mer da de vant ballen, uten at det hadde gått ut over det defensive. Da Norge var gode, spilte vi som Liverpool onsdag kveld - uten ball. Med en gang vi vant den sendte Olsen folk framover. Og ballen kom etter, den skulle det - presist eller upresist, sier Drillo.

I åtte av ti tilfeller så det teknisk helt jævlig ut.

Da det stemte - som i høytidsstundene - var det vakkert og drepende effektivt.

Hisser til debatt

- For de som er opptatt av fotball og lever med det, er resultatene viktigst, sier Drillo. - Andre sier de vil ha underholdning også. Men da Ståle Stensaas spilte den korte pasningen disse folka vil ha - og Polen gikk opp til 2-0 på Ullevaal - ble han slaktet. Sjøl om han underholdt 40 millioner polakker.

- Norges problemer handler om at vi ikke er solide nok defensivt, sier Drillo. - Og det er ikke bare måten vi spiller på - det er typene også. Og per i dag mangler vi et solid stopperpar, gode sidebacker og en keeper av klasse. Folk med fart og taklingstyrke er en mangel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer