Vajebah Sakor vant supercupen med Juventus

Den norske unggutten får skryt av klubblegende.

 NYTER LIVET:  Vajebah Sakor imponerer i Juventus-drakt. I går vant han supercupen med rekruttlaget. FOto: NTB Scanpix
NYTER LIVET: Vajebah Sakor imponerer i Juventus-drakt. I går vant han supercupen med rekruttlaget. FOto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Vajebah Sakor (17) har imponert i Juventus-trøya etter overgangen fra Asker.

Det norske talentet, som er blitt god venn med Carlos Tevez, har gjort flere gode innhopp for klubben med kallenavnet «Den gamle dame.»

Det er ikke blitt noe spilletid for A-laget i årets sesong, men i går var Sakor med da rekruttlaget til Juventus vant supercupen i Italia.

I finalen mot Lazio, som ble spilt på Olympiastadion i Roma, ble den norske unggutten kåret til en av banens beste spillere i Juventus' 2-1 seier.

Intelligent Det var spesielt i den første omgangen at Sakor briljerte. Han sto fram med et godt overblikk og gode avleveringen til sine lagkamerater.

- Han spilte veldig intelligent, og viste at han er moden for alderen, sier klubblegenden Gianluca Pessotto til Juventus' hjemmeside

I sommer fikk Sakor et innhopp på A-laget, da Aygreville ble slått 7-0.  Så livet smiler for ungguten i Torino.

- Klubben driver på en måte som setter ham i fokus. Han føler seg virkelig som en case, sier agent Mike Kjølø til Dagbladet.

I flytsonen Fotballagenten  er imponert over innsatsen Sakor har lagt ned i Italia.

- Vi gjorde en grundig jobb før vi valgte Juventus, og de har fulgt planen til punkt og prikke og litt til, sier Kjølø.

17-åringen kommer til å tilbringe mesteparten av tiden på Juventus rekruttlag, men er fortsatt involvert i flere treninger med A-laget.

- Han er der på en lang kontrakt, og tar steg for steg. Det er skole på dagen og fotball på ettermiddagen, akkurat sånn det skal være, sier agenten.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 826513670


Varnish cache server