- Våknet aldri igjen

Loddefjord Fotball sørger etter at trenerprofilen Bjørn Mjelva døde helt uventet. - Signaturen til Bjørn var bamseklemmer, skriver klubben.

DYKTIG: Bjørn Mjelva var trener fra 2020 og var kjent som en menneskekjenner og flink trener. Foto: Loddefjord Fotball
DYKTIG: Bjørn Mjelva var trener fra 2020 og var kjent som en menneskekjenner og flink trener. Foto: Loddefjord Fotball Vis mer
Publisert

Lørdag 10. juni spilte Manchester City og Inter Champions League-finale. I den anledning ønsket Mjelva trenerapparatet og spillerne på Loddefjord sitt kvinnelag velkommen til grilling og for å se finalen samlet, slik han ofte gjorde.

Søndag, helga etter, spilte Loddefjord damer vårens siste seriekamp mot Stord. Det endte med 6-0-seier, og den 57 år gamle treneren jublet med stort engasjement.

Mandag 19. juni, dagen etter kamp, døde Loddefjord-treneren, 57 år gammel. Det skrev fotballklubben selv på sin Facebook-side 28. juni.

Dødsfallet kom som et stort sjokk for pårørende og samtlige involverte da Mjelva ikke bar på noen spesielle helseproblemer.

Det forteller trenerkollega Jan-Ove Sæbø til Dagbladet.

Sæbø er tydelig preget i telefonen når han forteller om da han først fikk den tunge beskjeden.

- Alt var fryd og gammen etter kampen. Det var kjempestemning på søndagen. Bjørn jublet og danset. Så gikk han hjem, la seg og våknet aldri igjen. Det var en brutal beskjed å få to dager senere.

Mjelvas familie er kjent med Dagbladets omtale. Det var Bergens Tidende som omtalte saken først.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.