Nathalie Birli forsøkt kvalt og druknet:

Våknet naken bundet til en stol

Syklisten Nathalie Birli opplevde sitt livs mareritt på treningstur.

KIDNAPPET: Den profesjonelle syklisten Nathalie Birli (27) ble bortført tirsdag. Hun forteller nå om marerittet. Foto: Instagram / Nathalie Birli
KIDNAPPET: Den profesjonelle syklisten Nathalie Birli (27) ble bortført tirsdag. Hun forteller nå om marerittet. Foto: Instagram / Nathalie Birli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Proffyklisten Nathalie Birli opplevde marerittet da hun var ute på en treningstur på tirsdag.

Sveitseren syklet langs landeveien i Graz i Østerrike da en mann kjørte på henne med bilen sin. Mannen, som skal være psykisk syk, skal deretter ha overfalt Birli og kidnappet henne. Han bortførte 27-åringen til et avsidesliggende hus og truet henne med kniv, før han bandt henne fast med gaffateip, skriver Kronen Zeitung.

- Plutselig kjørte en rød bil på meg. Jeg falt og brakk armen. En mann kom ut, slo meg i hodet med en stokk, teipet meg fast og førte meg inn i bilen. Jeg svimet av, og da jeg våknet var jeg naken og bundet fast til en stol, forteller Birli til avisa.

- Full av hat

Hun beskriver opplevelsen som grusom, og syklisten ble sittende skrekkslagen i fangenskap i mange timer. Det var først seint på kvelden at hun klarte å overtale mannen til å slippe henne fri og kjøre henne tilbake til hjemmet sitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer