Ina Sofie Larsen

- Våknet og hylskrek

Ina Sofie Larsen (20) våknet opp for noen uker siden med store smerter. Svaret var bare en telefon unna.

SKREK: For noen uker siden våknet håndballspiller Ina Sofie Larsen opp til store smerter. Foto: Privat
SKREK: For noen uker siden våknet håndballspiller Ina Sofie Larsen opp til store smerter. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg ringte til legevakta og de hadde ledig time på ettermiddagen. Da jeg fortalte hvordan jeg følte meg, sa de at det ikke var rart jeg hadde vondt, fordi de visste allerede på telefonen hva det var, forteller Ina Sofie Larsen til Dagbladet.

Hun spiller til daglig venstrekant for Levanger sitt håndballag i første divisjon. Men mandag 19. september våknet hun opp med store smerter. Det var dagen etter en kamp mot Oslo-laget Nordstrand i seriespillet.

iLevanger omtalte saken først.

SJAKKDRAMA: Sjakkspiller Hans Niemann er i hardt vær etter å ha blitt anklaget for juks. Magnus Carlsen valgte å trekke seg fra turnering hvor Niemann var motstander. Vis mer

- Morgenen etter Nordstrand-kampen våknet jeg og hylskrek. Jeg hadde vært hoven og hatt vondt under armhulen en stund, og smertene ble bare verre og verre, sier hun til avisen.

20-åringen fra Bodø forteller at hun hadde hatt betennelse i armen en stund, men at hun ikke hadde tenkt noe særlig over det. Til slutt måtte hun ta grep. Legen fortalte at hun hadde fått betennelse i svettekjertlene i den ene armhulen.

Smertene var tidvis så store for den unge bodøværingen, at det gikk ut over nattesøvnen.

- Jeg hadde så vondt at jeg gråt. Jeg fikk ikke sove fordi det gjorde så vondt. Men så lenge jeg tok en Ibux, så fungerte jeg jo, sier hun til Dagbladet, sier hun til Dagbladet og fortsetter:

- Jeg kunne ikke ligge på siden eller ha armen inntil kroppen min. Jeg måtte ha den litt til siden, fordi det var en hevelse under armhulen. Smerten var så konstant. Litt som nåler som stikker inn i huden. Det var vanskelig å sove, sier hun.

20-åringen, som studerer til lektor i idrettsfag og kroppsøving, forteller at hun aldri var redd for hva smertene kunne være. Nå er hun også helt frisk og klar til å yte maks på banen igjen.

- Det var bare en kjapp antibiotikakur på ti dager så var det ferdig. Så nå går det fint. Men de sa jo at hvis det ikke hadde gått bort, måtte de gått inn å skjært (red.anm. operert), avslutter hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer