Ina Sofie Larsen

- Våknet og hylskrek

Ina Sofie Larsen (20) våknet opp for noen uker siden med store smerter. Svaret var bare en telefon unna.

SKREK: For noen uker siden våknet håndballspiller Ina Sofie Larsen opp til store smerter. Foto: Privat
SKREK: For noen uker siden våknet håndballspiller Ina Sofie Larsen opp til store smerter. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg ringte til legevakta og de hadde ledig time på ettermiddagen. Da jeg fortalte hvordan jeg følte meg, sa de at det ikke var rart jeg hadde vondt, fordi de visste allerede på telefonen hva det var, forteller Ina Sofie Larsen til Dagbladet.

Hun spiller til daglig venstrekant for Levanger sitt håndballag i første divisjon. Men mandag 19. september våknet hun opp med store smerter. Det var dagen etter en kamp mot Oslo-laget Nordstrand i seriespillet.

iLevanger omtalte saken først.

- Morgenen etter Nordstrand-kampen våknet jeg og hylskrek. Jeg hadde vært hoven og hatt vondt under armhulen en stund, og smertene ble bare verre og verre, sier hun til avisen.

20-åringen fra Bodø forteller at hun hadde hatt betennelse i armen en stund, men at hun ikke hadde tenkt noe særlig over det. Til slutt måtte hun ta grep. Legen fortalte at hun hadde fått betennelse i svettekjertlene i den ene armhulen.

Smertene var tidvis så store for den unge bodøværingen, at det gikk ut over nattesøvnen.

- Jeg hadde så vondt at jeg gråt. Jeg fikk ikke sove fordi det gjorde så vondt. Men så lenge jeg tok en Ibux, så fungerte jeg jo, sier hun til Dagbladet, sier hun til Dagbladet og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer