<strong>STJERNEMØTE:</strong> Faren til Nate Patrick smiler bredt, men har ingen anelse om hvem han tar bilde med. Foto: Nate Patrick / Twitter
STJERNEMØTE: Faren til Nate Patrick smiler bredt, men har ingen anelse om hvem han tar bilde med. Foto: Nate Patrick / Twitter Vis mer

Våknet opp til dette bildet: - Nydelig ignorante, bedårende dumme mennesker

Nate Patricks foreldre ante ikke hvem som ville ta bilde med dem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ifølge Nate Patrick er han den eneste i familien som har noen som helst interesse for sport. Den avdøde bestemora var glad i tennis, men ellers har han aldri hatt noen å snakke med sport om hjemme.

Fotball er favorittsporten og under sommerens fotball-VM satt han klistret til skjermen. Men australieren måtte følge Frankrikes vei til triumf alene, for selv da viste moren, faren, søsteren og broren null interesse.

Patrick har blitt vant til dette, men frustrasjonen var likevel stor da han våknet opp til en melding fra foreldrene søndag morgen.

- Vet du hvem dette er?

De er bosatt i England og var på toget til Manchester da en gruppe like bak dem var spesielt høylytte. Foreldrene snudde seg rundt og så på gjengen flere ganger, og de skal ha blitt oppmerksomme på at de kanskje lagde litt vel mye lyd.

To av dem kom bort til mor og far Patrick og unnskyldte seg, og spurte om de kanskje ville ha et bilde med dem. Faren misoppfattet situasjonen, tok kamera og knipset et bilde av de to ukjente mennene i stedet.

- Nei, nei, nei, jeg spør om du vil ta et bilde med meg?, sa den ene med en fransk aksent. Faren gikk med på det, og sendte bildet til sønnen.

- Vet du hvem dette er, Nathan?, spurte han og sendte et bilde. Og det var da det rablet for sønnen. Historien sprer seg som ild i tørt gress på sosiale medier, og Patrick har gitt Dagbladet tillatelse til å gjenbruke bildene.

Hvem er dette med faren til Nate Patrick? Foto: Nate Patrick / Twitter
Hvem er dette med faren til Nate Patrick? Foto: Nate Patrick / Twitter Vis mer

- Jeg klarer ikke mer!

De to bråkmakerne på toget var nemlig Paul Pogba - Manchester Uniteds største stjerne - og hans midtbanekollega, Nemanja Matic.

De hadde spilt en runde av kortspillet Uno da konkurranseinstinktet og stemmenivået hadde økt. Ole Gunnar Solskjær slo ikke ned på de høylytte spillerne, men et par skarpe blikk fra mor og far Patrick fikk dem til å skjønne at de måtte roe seg litt ned.

For fotballgale Nate Patrick ville det vært en drøm å få møte Pogba, Matic og resten av United-laget, som også var om bord på toget. Foreldrene kunne ikke brydd seg mindre. Til sønnens enorme frustrasjon.

- Nei, nei, nei. Dere kan ikke være seriøse. Dette er en vits. Mannen med armen rundt pappa er Paul Pogba, verdens dyreste fotballspiller og verdensmester med Frankrike. Jeg klarer ikke mer av dette. Forlater denne gruppa. Dere er ikke kjendisene i dette scenarioet!, svarte han foreldrene.

På Twitter fortsatte han å rase over foreldrenes uvitenhet.

- De høylytte Uno-pøblene er ikke universitetsstudenter på vei for å se en film. De er verdens mest kjente fotballag, dere dumme, dumme, nydelig ignorante, bedårende dumme mennesker, som jeg stammer fra, skrev han i en lang Twitter-tråd. Alt skrevet med store bokstaver.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer