Våknet til storoppslag i engelske aviser

Solskjær-saken er viet stor plass på sportssidene i de fleste engelske avisene i dag. Det gjør ham til et av dagens heteste navn i fotballgale England.

Av BØRJE KLÆBOE EIDISSEN

Ikke alle tok seg bryet med å sjekke historien fra romsdal.net som skapte full forvirring i hele går.

Daily Mirror har spandert hele baksiden på saken - men har selvsagt unngått å skrive om Solskjærs dementi på hans egen hjemmeside. Avisen slår fast at Ole Gunnars tålmodighet med Alex Ferguson er slutt, og at han vil forlate Manchester United og Old Trafford.

The Sun har derimot fått med seg også Solskjærs uttalelser fra i går kveld, og skriver at det var gode nyheter for United at Ole Gunnar Solskjær benektet historien om at han ville forlate Old Trafford.

Også Daily Express og The Guardian vier saken plass. Begge vinkler på at Ole Gunnar slår tilbake mot ryktene som spredde seg til alle de største norske, og noen engelske, nettaviser i går.

Også på Manchester Uniteds offisielle hjemmeside benektes det i dag at Solskjær skulle være på vei vekk fra Old Trafford.

Hele saken startet med at romsdal.net i går siterte Solskjær på at han ville bort fra United.

Journalist Erik Hattrem fastholdt i går kveld at han siterte Solskjær korrekt:

- Ole Gunnar er riktig gjengitt. Jeg dikter ikke opp en slik historie. Hvorfor skal jeg trekke tilbake det jeg har skrevet, sa Hattrem i romsdal.net til Aftenposten.

Hattrems redaktør i romsdal.net har imidlertid lagt seg flat for kritikken og beklaget saken på førstesiden.

Ole Gunnar fryktet i går kveld at han ville bli kalt inn på teppet til Alex Ferguson i dag. Det har så langt ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med Solskjær i dag.