GLAD I HUNDENE SINE: Alexis Sanchez har to identiske bilder av hundene Humber og Atom. Foto: Instagram
GLAD I HUNDENE SINE: Alexis Sanchez har to identiske bilder av hundene Humber og Atom. Foto: Instagram Vis mer

Fotballstjerners hunder

Vakte oppsikt med identiske bilder av hundene sine

Mange fotballspillere er veldig knyttet til sine firbeinte kjæledyr. Her presenteres noen av de mest kjente hundene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere Liverpool-spiller Daniel Sturridge var nok en lettet mann da han fikk tilbake hunden sin, som nylig forsvant etter et innbrudd i stjernas hjem.

- Hør. Hvis noen vet hvem som brøt seg inn i huset mitt, jeg betaler dere hva som helst. Jeg er blodseriøs. Jeg vil vite hvem som tok tingene mine, hva som har skjedd, hvorfor de tok hunden min og bager fra etasjen oppe, og hva faen som foregår, sa Sturridge i en video publisert på Instagram etter innbruddet.

Engelskmannen eier en pomeranian som heter Lucky Lucci, som til slutt ble gjenforent med eieren sin noen dager etterpå.

29-åringen viste blant annet fram ei knust rute i videoen.

- Hvordan kan du bryte deg inn i et hus i Los Angeles og ta en hund? Er du gal? Vær så snill, finn hunden min. Jeg er blodseriøs. Jeg vil ha hunden min tilbake, fortsatte spissen.

Hundestjerner

Sturridge er ikke den eneste fotballspilleren som er knyttet til sin firbeinte venn. Noen av fotballens aller største stjerner har hund, blant andre superstjernene Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Ronaldo skaffet seg eneretten over Marosca, en labrador som han eide sammen med ekskjæresten Irina Shayk.

Det blir sagt at han tidligere cruiset rundt i bilen sin og sjekket opp nye damer med hunden, men det er altså et rykte.

View this post on Instagram

Selfie with marosca🍴☀️☀️👍

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Flere husker nok videoen hvor Lionel Messi fintet ut sin egen hund i bakgården, en stor fransk mastiff, i en video som ble lagt ut i sosiale medier.

Argentineren spiller ballen gjentatte ganger opp i lufta utenfor hundens rekkevidde, og videosnutten gikk viralt i tillegg til at den havnet i diverse nyhetskanaler i 2017.

Det var Messis bedre halvdel, Antonella Roccuzzo, som la ut videoen som du kan se litt lenger ned i artikkelen. Det var også Roccuzzo som ga superstjerna kjæledyret i gave.

Fransk mastiff er en gammel fransk hunderase av typen dogge, en hundetype som opprinnelig ble brukt til jakt på storvilt og som vokterhund på hest og kveg. Rasen har også vært brukt til oksekamper og bjørnekamper(!). Det er troverdig når du ser på hundens størrelse.

View this post on Instagram

🦁⚽️

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) on

Vakte oppsikt

Alexis Sanchez har ofte blitt avbildet med sine to hunder. Golden retrieverne Atom og Humber har også sin egen Instagram-profil, med 197 000 følgere. Det er smått imponerende tall.

Hundene er også kjendiser i Chile, hvor de blant annet har vært med på TV-program.

Da Sanchez ble klar for Manchester United januar i fjor, kledde han dem selvfølgelig opp i Manchester United-utstyr. Her er en smilende Sanchez med de firbeinte vennene sine:

View this post on Instagram

🐶🐶

A post shared by Alexis Sanchez (@alexis_officia1) on

Sanchez vakte også oppsikt da noen fant ut at han hadde to helt identiske bilder av hundene sine i forskjellige rammer, med litt forskjellig utsnitt. Det var da Manchester United-stjerna la ut et bilde på sin Instagram-story det ble oppdaget.

Flere hunder

Neymar har hatt for vane å rulle rundt på gresset, men om det er noe hundene hans har lært ham vites ikke. Han har iallfall tre golde retrievere, som han har vist fram ved flere anledninger tidligere.

Brasilianeren er også glad i kortspillet poker, og har kalt opp to av hundene etter spillet (Poker og Flush). Den tredje hunden hans heter Truco.

Her har du den glade trioen:

Urokråka Mario Balotelli viste en mer omsorgsfull side av seg selv da han adopterte to hjemløse staffordshire bull terriere som han viste fram på Instagram. Liverpool Echo skrev blant annet sak om det.

Og navnet på dem? Luigi og Bowser, etter Super Mario Bros-spillene.

Han tok med seg hundene til Italia da han var ferdig med oppholdet i Manchester City. Der ble han også gjenforent med hunden Lucky, som han måtte etterlate hos familien i Italia da han reiste til Manchester.

Han ønsket ikke at hunden skulle gjennomgå nok en karantene i forbindelse med flytting, men holdt ifølge rapportene kontakt med hunden gjennom Face Time.

At Balotelli elsker hunder skal også ha kommet fram da han skal ha donert en stor sum penger til et hundesenter i Manchester, etter at flere hunder omkom i en brann.

Her er et knippe andre fotballstjerner sammen med hunden(e) sin(e):

View this post on Instagram

Baloo❤️🐶

A post shared by Sergi Roberto (@sergiroberto) on

View this post on Instagram

Man's best friend

A post shared by Aaron Ramsey (@aaronramsey) on

View this post on Instagram

#NationalDogDay 🐶

A post shared by Héctor Bellerín (@hectorbellerin) on

View this post on Instagram

🤟🏾☀️

A post shared by Diego Costa (@diego.costa) on

View this post on Instagram

✌🐶🐶🐶✌

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer