Vakte oppsikt med skovalget

Aston Villa-kaptein Jack Grealish mener fotballskoene bringer lykke.

SLITTE SKO: Aston Villas Jack Grealish stilte opp med disse skoene i playoff-finalen. Foto: Reuters/Tony O'Brien/NTB Scanpix
SLITTE SKO: Aston Villas Jack Grealish stilte opp med disse skoene i playoff-finalen. Foto: Reuters/Tony O'Brien/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Aston Villa er tilbake i det gode selskap etter å ha slått Derby 2-1 i playoff-finalen til Premier League.

En som mange mener vil sette farge på den engelske toppdivisjonen neste sesong, er Aston Villa-kaptein Jack Grealish, som vakte oppsikt med valget av sko i finalen.

I ei tid da fotballspillere gjerne løper rundt med spesiallagede sko, som skiftes ut støtt og stadig, valgte Grealish et skopar som tydelig har vært brukt mange ganger.

De slitte skoene vakte oppsikt i sosiale medier underveis i kampen. Etterpå forklarte 23-åringen valget sitt slik til Sky Sports:

- Vel, jeg kom tilbake fra skade og de var flunkende nye, og så scoret jeg et par mål, og fikk en del målgivende pasninger. Jeg tenkte at dette var mine lykkesko, så jeg måtte beholde dem.

- Betyr alt

Om skoene gjorde nytten vites ikke, men Aston Villa sto iallfall igjen som vinner etter scoringer at Anwar El Ghazi og John McGinn.

Dermed er Aston Villa tilbake i Premier League etter at klubben rykket ned til Championship i 2016.

- Jeg er tom for ord, det er jeg virkelig. Jeg klarer ikke å forklare deg hvor lykkelig jeg er. Det betyr alt, vi vet hvor denne klubben hører til, sier Grealish om det å være tilbake i Premier League for første gang på tre sesonger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer