Valdés får ikke signere for Monaco likevel

Besto ikke legesjekken.

PÅ JAKT:Victor Valdes har lenge vært koblet til Monaco - men keeperen besto ikke legesjekken. Foto:  AFP PHOTO/ LLUIS GENE
PÅ JAKT:Victor Valdes har lenge vært koblet til Monaco - men keeperen besto ikke legesjekken. Foto: AFP PHOTO/ LLUIS GENE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mangeårig Barcelona-keeper Victor Valdés (32) sliter fortsatt med skaden som satte ham ut i sesonginnspurten. Det betyr at spanjolen ikke får kontrakt i Monaco.

Det bekreftet Monacos visepresident Vadim Vasiljev under en pressekonferanse torsdag.

- Vi har forhandlet med Valdés, men han er skadd og kan ikke komme til oss, sa Vasiljev.

Valdés har utelukkende spilt for Barcelona gjennom sin karriere, men han gjorde det tidlig klart at sist sesong ville bli hans siste for katalanerne.

I mars pådro 32-åringen seg en korsbåndsskade. Han mistet dermed Barcelonas sesongavslutning. Valdés må nå sondere terrenget etter en ny klubb.

Monaco kunne torsdag også melde at klubben har forlenget kontraktene til Ricardo Carvalho og Eric Abidal. Begge har fått ett år til i den franske toppklubben.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer