Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Valen fikk halve fingeren revet av

Blodig treningstur i Spania.

Treningsturen i Spania endte med blodsøl og sykehusbesøk for Anita Valen.

Syklisten er i Costa Blanca-området og trener. Mandagens økt kunne hun imidlertid vært foruten. Valen og en lagvenninne var i ferd med å passere to andre syklister da lagvenninnen måtte kaste seg til siden for å unngå kollisjon.

- Dermed kjørte hun meg rett ned. Da jeg landet havnet jeg på et rekkverk av metall. Der fikk jeg hele tyngden på fingeren, noe som førte til at halve midtfingeren ble revet av, sa Valen til Varden.

Med bandasje rundt fingeren bar det til nærmeste sykehus. Der ble fingeren sydd på plass. Nå må hun gire og bremse med én hånd.

- Det er ingen tvil om at treningssamlingen så langt har bestått av blod, svette og tårer, understreket Valen.

39-årige Valen omtaler uhellet også på sin offisielle hjemmeside. Der skriver sykkelveteranen at fingeren ble skåret opp av rekkverket. Men hun var ikke i dårligere form enn at hun forlot sykehuset på sykkel etter at stingene var på plass.

- Det går fint, jeg trener bra og lærer jentene å kjenne her. Vi har enda en uke her nede, og jeg håper frøken Solskinn viser seg fram fra sin beste side den siste uka, skrier Valen.

Valen har ikke besvart Dagbladet.nos henvendelse i ettermiddag.

UHELL PÅ TRENING: Her er Anita Valen på sykkelen under VM i Tyskland i september. Denne uka ble hun påkjørt av en lagvenninne i Spania. Foto: Scanpix
UHELL PÅ TRENING: Her er Anita Valen på sykkelen under VM i Tyskland i september. Denne uka ble hun påkjørt av en lagvenninne i Spania. Foto: Scanpix Vis mer

(NTB/Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media