Valencia blåser i RBKs fadese mot LSK

- Vi møter et godt lag.

LERKENDAL (Dagbladet.no): Selv om høstkulda for alvor har begynt å prege Trondheim, tror ikke Valencia-kaptein David Albelda at klimaet skal bli et problem på Lerkendal i morgen kveld.

- Vi trodde det skulle være en del kaldere, så kulda kommer neppe til å prege oss her oppe, sa Valencia-kaptein David Albelda på pressekonferansen i kveld.

Midtbanespilleren vet lite om trønderne fra før, men har merket seg Rosenborgs lange fartstid i Europa.

- Klimaet og erfaringen deres har gjort dem til et bra hjemmelag i Champions League. Vi er klar over at vi møter et godt lag, men kommer til å satse på eget spill, så får vi håpe at det gir oss resultater, sa 30-åringen.

Valencia ligger på tredjeplass i Primera Division etter åtte kamper. Trener Quique Sanchez Flores fikk med seg Rosenborgs fadese mot Lillestrøm i helga, men tror ikke laget hans går en lett kamp i møte likevel.

- Rosenborg er et godt lag. De er veldig dynamiske fra midten og frem, og jeg tror ikke det dårlige resultatet sist serierunde betyr noe for dem, sa treneren, som ikke kunne love at stjernespissen David Villa spiller mot RBK.

Den spanske landslagsspissen forstuet ankelen i oppgjøret mot Espanyol tidligere i måneden.

- Villa testes i morgen. Det avgjør om han spiller eller ikke, sier treneren.

TRENTE PÅ LERKENDAL: Valencia-spillerne gjennomførte tirsdag kveld en trening på Lerkendal. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
TRENTE PÅ LERKENDAL: Valencia-spillerne gjennomførte tirsdag kveld en trening på Lerkendal. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer

PS! Det var et styremøte i Rosenborg i kveld, og der ble trener Knut Tørum diskutert. Styret konkluderte med at det ikke synes noe om samarbeidsproblemene mellom Tørum og sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen. Noe annet enn at styret ikke ønsker å ha det slik, vil det ikke ut med.

FRYKTER IKKE KULDA: David Albelda og Valencia-trener Quique Sanchez Flores er forberedt på en kjølig kveld.