- Valencia er bedre enn Real

- Valencia har et kompakt og godt organisert forsvar, bedre enn Real Madrid og United og i Gonzalez, Carew og Mendieta har de gode offensive spillere, sier Ottmar Hitzfeld.

Lagene er på plass i Milano. Klokka 20.45 i morgen kveld blåser dommer Dick Jol i gang Champions League-finalen på San Siro stadion i Milano.

Kily Gonzalez er en av de som var med på å tape finalen i fjor.

- Vi gjorde noen tabber sist og vi må lære av dem. Vi ser fram til kampen og kan ikke være nervøse, sier Kily.

- For meg er dette kampen mellom de to beste forsvarene i Europa, sier argentineren.

For to år siden var det Bayern München som tapte finalen. Den gang var det Ole Gunnar Solskjær som snøt tyskerne for gullfesten. Også nå kan en nordmann ødelegge for tyskerne: John Carew er en av de Valencia-spillerne Bayern-trener Ottmar Hitzfeld har merket seg.

- Valencia har et kompakt og godt organisert forsvar, bedre enn Real Madrid og Manchester United og i Kily Gonzalez, Carew og Mendieta har de gode offensive spillere, sier Hitzfeld.

Finaletapet mot Solskjær og co. har satt sine spor.

- Laget har sverget på at vi skal vinne tittelen denne gangen, sier Hitzfeld.

Bayerns «Spielführer» Stefan Effenberg måtte stå over semifinalen på grunn av karantene, men er tilbake nå.

- Dette er mitt verdensmesterskap. Denne tittelen er viktigere for meg enn alle andre, sier Effenberg.Sannsynlige lagoppstillinger:

Bayern M: Oliver Kahn, Willy Sagnol, Samuel Kuffour, Patrik Andersson, Thomas Linke, Bixente

Lizarazu, Owen Hargreaves, Stefan Effenberg, Hasan Salihamidzic, Elber, Mehmet Scholl.

Valencia: Santiago Canizares, Jocelyn Angloma, Fabian Ayala, Mauricio Pellegrino, Amedeo Carboni, Ruben Baraja, Gaizka Mendieta, Kily Gonzalez, Pablo Aimar, Juan Sanchez, John Carew.

Dagbladet.no følger kampen minutt for minutt fra kl. 20.45 i morgen.

DAGEN FØR DAGEN: Hector Cuper og Gaizka Mendieta fikk oversatt spørsmålene på dagens pressekonferanse. <KUR>Foto: SCANPIX/AP</KUR>
GODT HUMØR: Bayern München-kaptein Stefan Effenberg og Bixente Lizarazu var i godt humør i dag. <KUR>Foto: SCANPIX/AP</KUR>