- VELLYKKET OPERASJON: Manchester United melder om en vellykket operasjon av bruddskaden Antonio Valencia pådro seg i denne situasjonen med Rangers' Kirk Broadfoot. Foto: Robin Parker, EPA/Scanpix
- VELLYKKET OPERASJON: Manchester United melder om en vellykket operasjon av bruddskaden Antonio Valencia pådro seg i denne situasjonen med Rangers' Kirk Broadfoot. Foto: Robin Parker, EPA/ScanpixVis mer

Valencia fikk operert inn metallplate i leggen

- Alvorlige leddbåndskader, melder United.

||| (Dagbladet): Manchester United melder om en vellykket operasjon for Antonio Valencia etter leggbruddet i Champions League-kampen mot Rangers tirsdag.

- Operasjonen gikk bra. En metallplate har blitt satt inn for å stabilisere bruddet, men det er selvsagt alvorlige leddbåndsskader som følge av vridningen, og han vil være ute av spill i størsteparten av sesongen, skriver manutd.com.

I går uttalte Ecuadors landslagslege Patricio Maldonado seg om skaden til en ecuadoriansk avis, og mente det var grunn til å tro at Valencia vil være satt ut av spill i omkring seks måneder.

Engelske medier hevdet at Maldonado var oppdatert fra United om skaden, men det avviser klubben i dag. Det sto da heller ingenting om dette hos ecuavisa.com.

- I motsetning til nylige rapporter har det ikke vært noen offisiell kontakt fra Ecuadors landslag, skriver United.

Manager Alex Ferguson troppet opp på sykehuset allerede i går morges, før operasjonen, for å holde motet oppe hos Valencia.

I dag melder klubben at den nyopererte kantspilleren er ved godt mot:

- Antonio har det helt fint. Han er veldig positiv og veldig bestemt.