Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Valencia forlenger kontrakten med Manchester United til 2019

Manchester United-kanten Antonio Valencia har forlenget sin kontrakt med Premier League-klubben 

EN GÅR, EN ANNEN BLIR: Antonio Valencia ga kapteinsbindet til Wayne Rooney i EL-finalen onsdag. I dag forlenget Valencia kontrakten med United. <br>Foto: Reuters / Michael Dalder/ NTB Scanpix
EN GÅR, EN ANNEN BLIR: Antonio Valencia ga kapteinsbindet til Wayne Rooney i EL-finalen onsdag. I dag forlenget Valencia kontrakten med United.
Foto: Reuters / Michael Dalder/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den ferske europaligavinneren skriver på sine nettsider at Valencia har bundet seg til klubben fram til 2019, med mulighet for ett års forlengelse.

- Manchester United har vært livet mitt siden 2009 og jeg er veldig lykkelig over å ha signert ny kontrakt, sier 31-åringen.

- Jeg vil takke manageren for at han har hatt så stor tiltro til meg denne sesongen. Jeg er sikker på at vi neste sesong skal være med å kjempe på alle fronter, sier han videre.

United-manager, José Mourinho sier han var en beundrer av Valencia allerede før han sluttet seg til klubben.

- Men jeg kunne ikke vite at han var en så flott person. Jeg har sagt det før, men det er virkelig et privilegium for oss å ha en så god spiller og person i klubben. Jeg er glad for at han har forlenget sin kontrakt, sier Mourinho.

Valencia så langt vunnet to ligatitler, en FA-cup, to ligacuper og europaligaen med United.

(NTB)

Hele Norges coronakart