Valencia forlenger med Manchester United

Avtale til 2018.

FORLENGER: Antonio Valencia forleger sin kontrakt med Manchester United, frem til 2018. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE
FORLENGER: Antonio Valencia forleger sin kontrakt med Manchester United, frem til 2018. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Antonio Valencia er for tiden i Brasil, der han representerer Ecuador.

For United-fansen kom i dag gladnyheten om at midtbanespilleren forlenger sin kontrakt med klubben.

Valencia har vært i klubben siden 2009, scoret 21 mål og har blant annet vært med og vunnet Premier League to ganger.

- Min tid i Manchester United har vært som en drøm. Å være den første spilleren fra Ecuador som vinner engelsk Premier League, var et stolt øyeblikk for meg og for landet mitt, sier Valencia til Manchester Uniteds hjemmesider.

- Jeg er veldig lykkelig etter å ha signert en ny avtale, og ser fram til å jobbe med Louis van Gaal. Det er en stor lagånd i klubben, og vi er alle bestemte på å komme tilbake på vinnersporet, fortsetter Valencia.

Louis van Gaal ble i mai presentert som ny manager i Manchester United, og setter seg i trenerstolen etter VM. Ryan Giggs, som ledet laget i noen få kamper etter David Moyes' avgang i vår og fortsetter som assistenttrener, har følgende å si om Valencias forlengelse:

- Jeg er veldig fornøyd med at han har signert en ny kontrakt. Hans bidrag til laget siden han kom hit i 2009, har vært fantastisk. Han er en kraftfull spiller med stor fart og anvendelighet. Han er profesjonell i sitt forhold til trening og jeg er veldig glad han har valgt å bli, sier Ryan Giggs til Manchester Uniteds hjemmesider.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer