Valencia imponerte ikke spion-Eggen

Men det gjorde Drogba.

(Dagbladet.no): Samtidig som Rosenborg kom ned på jorda igjen etter det sterke resultatet på Stamford Bridge, satt Nils Arne Eggen på Mestella som RBKs spion og så Valencia - Chelsea.

Da David Villa sendte hjemmelaget i ledelsen etter ni minutter så det ut til å bli nok en svart kveld for Mourinho-etterfølger Avram Grant.

Men takket være et selvmål av Emiliano Moretti og en praktscoring signert Didier Drogba, kan Chelsea reise hjem til London med en sterk 2-1-seier i kofferten.

- Ble du skremt av det du så, Eggen?

- He-he, nei, men de er jo gode. Det er klart de er det. Lagene hadde hver sin omgang. Valencia var klart best i 1. omgang, men Chelsea kom seg etter pause. Noen stor fotballkamp var det uansett ikke, sier Nils Arne Eggen til Dagbladet.no.

- Hva kommer du til å rapportere hjem til Trondheim?

- Det forteller jeg ikke deg, sier han bestemt.

- Kan fortsatt slå alle

VAR PÅ MESTALLA: På oppdrag fra Rosenborg så Nils Arne Eggen Valencia - Chelsea i går kveld. Noen stor fotballkamp var det slett ikke, ifølge trenerlegenden. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet
VAR PÅ MESTALLA: På oppdrag fra Rosenborg så Nils Arne Eggen Valencia - Chelsea i går kveld. Noen stor fotballkamp var det slett ikke, ifølge trenerlegenden. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet Vis mer

Trenerlegenden spør om Rosenborg var gode mot Schalke, men det var vel ikke akkurat tilløp til festfotball fra trønderne i går kveld.

En sørgelig hjemmestatistikk på Lerkendal ble ytterligere forverret, slik at RBK nå står med bare én seier på de siste 14 hjemmekampene.

Eggen tror likevel det er fullt mulig å slå Valencia 24. oktober.

- Hvis RBK er dyktige nok, er det klart det er mulig. Hjemme på Lerkendal kan Rosenborg på sitt beste fortsatt slå alle. Rent teknisk er Valencia veldig forskjellig fra Chelsea, de er veldig ballflinke, men ikke så robuste som Chelsea, sier Eggen.

Og med robust sikter han først og fremst til spisskongen Didier Drogba, som ble matchvinner da han løp fra oppasseren sin og scoret sikkert alene med keeper.

- Drogba er et angrep alene. Du ser ham ikke så ofte gjennom kampen, men når viser seg fram, gjør han det til gagns. Valencia hadde kontroll på ham stort sett hele kampen, men mann mot mann er han dyktig, sier Eggen.

• Din mening: Hvor mange poeng tror du RBK står igjen med etter gruppespillet?

Valencia imponerte ikke spion-Eggen
<B>MATCHVINNER:</B> Nils Arne Eggen mener Didier Drogba er et angrep alene.
<B>DOMINERTE 1. OMGANG:</B> Men akkurat som i fjor tapte Valencia mot Chelsea på hjemmebane.