Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Valencia neste

ARNHEM (Dagbladet): Om tre uker setter John Carew kursen for Spania og Valencia. Men først skal han til sitt eget ferieparadis: Oslo.

John Carew er fra Lørenskog, men ser på Oslo som hjembyen. Og etter et år i Trondheim er det ingen andre steder han vil være de siste tre ukene før han reiser til Spania for godt. - Jeg skal bare være hjemme. Det blir godt med ferie, jeg skal bare slappe av og være sammen med venner, sier John. Carew har tidligere sagt at han trives på flanken på landslaget. I dag innrømmer han at det ikke er helt sant. - Jeg trives best som spiss, og det skal jeg være i Valencia også. Det har vært greit på flanken, men det er spiss jeg er, sier Carew til Dagbladet.no. Ifølge Carew ble det en rolig kveld på hotellet i går kveld. Stemningen var ikke på topp. - Vi var skuffet, men hadde det fint her, selv om det ikke var noen trøst. - Er det noen du ville gjort anderledes? - Jeg skulle gjerne spilt mer, og det var synd at Norge ikke gikk videre, sier Carew.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling