Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Valencia ønsker seg Ronaldo

Vil forhandle med United.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ledelsen i den spanske fotballklubben Valencia lar seg ikke skremme av at Manchester United har sagt et rungende nei til å selge Cristiano Ronaldo.

– Ingenting er umulig. Nå skal vi først forhandle med klubben og deretter med spilleren, sier klubbpresident Juan Soler til Sky Sports.

Han føler seg overbevist om at Manchester United er villig til å selge bare prisen er den rette.

Cristiano Ronaldo gjorde et bra VM, og kom også i fokus da mange mente han bidro til at lagkamerat Wayne Rooney ble utvist i kvartfinalen.

Ronaldo gikk også overraskende ut i portugisiske medier og hevdet at han ønsket seg bort fra Manchester United. Real Madrid skal være en annen av klubbene som ønsker seg vingens tjenester. (ANB)

ETTERTRAKTET: Mange klubber ligger langflate etter Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo. Her er han hjemme på Madeira. Foto: REUTERS
ETTERTRAKTET: Mange klubber ligger langflate etter Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo. Her er han hjemme på Madeira. Foto: REUTERS Vis mer