Valencia puster Atlético Madrid i nakken etter seier

Se alle høydepunktene fra kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Valencia (NTB-DPA): Nicolás Otamendi ga Valencia ledelsen med hodet etter bare 25 minutters spill hjemme på Mestalla. Innlegget fra lagkamerat Jose Gaya var strålende. Deretter doblet Dani Parejo ledelsen med et skudd som skiftet retning og utmanøvrerte gjestenes keeper.

3-0 kom et drøyt kvarter før full tid ved den spanske landslagsspissen Paco Alcacer. Eibar-forsvaret maktet ikke å klarere et frispark fra en meget god Parejo, og returen satte Alcacer i mål.

Mager trøst Mikel Arruabarrena reduserte for gjestene i sluttminuttene, men målet ble bare en mager trøst. Eibar står nå med 17 kamper uten seier og har bare fire lag bak seg på tabellen. Ned til Deportivo La Coruña under streken skiller det bare ett fattig poeng. Dermed er nedrykksfaren overhengende.

For Valencia ser situasjonen langt lysere ut. Laget er i øyeblikket nummer fire i La Liga, og bare fire poeng skiller opp til Atlético Madrid. Alt tyder på at kampen om den siste direkteplassen til neste sesongs mesterliga blir en thriller.

Atlético Madrid skal blant ut i en meget vanskelig kamp mot ligaleder Barcelona før sesongen er omme.

Viktig Granada-seier Tidligere søndag forbedret Granada sine sjanser til å unngå nedrykk ved å slå middelhavsfarer Getafe 2-1. Youssef El Arabi ble den store helten med to scoringer.

José Sandoval overtok tirsdag treneransvaret i Granada etter sparkede Abel Resino. Debuten kunne knapt vært bedre.

Granada er fortsatt nest sist på tabellen, men har nå bare to poeng opp til Deportivo La Coruña og tre opp til Eibar og Almeria. Sistnevnte møter Celta mandag.

Søndagens tidligkamp i La Liga mellom Espanyol og Rayo Vallecano endte 1-1. (©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer