Valencia scoret fire mål på seks minutter mot Málaga

Se alle scoringene fra 5-1-seieren her.

• Valencia-Málaga, 5-1 (4-1)

(Dagbladet): Fra det 25. minutt til det 31. minutt i kampen mellom Valencia og Málaga ble sistnevntes utvalgte nærmest brukt som kjegler av hjemmelaget Valencia.

For med fire scoringer på disse seks minuttene, av henholdsvis Dani Parejo, Roberto Soldado ganger to og Sergio Canales, gjorde Valencia det klart at det var de som ville mest.

Og selv om Málaga reduserte ved Julio Baptista rett før pause, var det altfor lite og altfor sent.

I andre omgang var det igjen Valencia som sto for målene, eller rettere sagt målet, da Ever Banega fastsatt sluttresultatet til 5-1.

David Albelda pådro seg for øvrig karrierens 151. gule kort, noe som gjør at han kun er fem gule kort unna rekordholder Fernando Hierro, ifølge Petter Velands twitterkonto.

Med dette resultatet sikret Valencia seg tre poengs forsprang på Málaga angående femteplassen, men viktigere, de er nå kun ett poeng bak Real Sociedad på fjerde. Det er riktignok med en kamp mer spilt, men det kan vise seg å bli en særdeles viktig seier for Valencia.

Málaga på sin side, taper terreng i kampen om Champions League-plassen, og ligger nå fire poeng bak Sociedad på fjerde, også de med én kamp mer spilt. Málaga er foreløpig uansett utestengt fra europeiske turneringer skulle de kvalifisere seg for det denne sesongen.