Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Valencia senket Vålerenga

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Alex Valencia ble den store helten da sykdomsherjede Brann vant 1-0 over Vålerenga. - Gutta var fantastiste i dag, strålte Brann-trner Teitur Thordarsson etter kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Få timer tidligere tordnet Brann-treneren inn på Ullevaal Stadion rasende over at Brann med åtte sykemeldte spillere ble tvunget til å spille kamp mot Vålerenga.

- Spillerne var nok litt ekstra fandenivoldske i dag. Vi ble enig om å ligge med lavt press, vente på Vålerenga og satse på kontringer, sa Thordarsson til Dagbladet.no etter kampen.

Brann mønstret tre relativt ukjente spillere mot Vålerenga: Marcus Bakke, Kjetil Norland og Morten Kolseth ble nærmest kastet inn i startoppstillingen.

- Gutta gjennomførte taktikken på en fantastisk måte. Vi har mange gode spillere - det er dagens kamp et godt bevis på.

Alex Valencia scoret kampens eneste mål da han utnyttet en tabbe av Joachim Walltin og plasserte ballen tilside for Øyvind Bolthof i Vålerenga-målet.

- Scoringen var det klasse over - selv om han hadde litt flaks med Vålerenga-forsvareren som falt, sier Thordarsson.

Åtte Brann-spillere kunne ikke spille dagens kamp på grunn av sykdom. Brann-treneren frykter at sykdomsherjingene kan få konsekvenser for lagets innsats i UEFA-cupen. På torsdag spiller Brann returkamp mot latviske Metalurgs Liepaja. Brann klarte 1-1 i det første oppgjøret i Latvia.

- I morgen skal vi ta en opptelling av spillerne. Da går fristen for påmelding av spillere ut. Først da vet jeg hva vi gjør i forhold til det europeiske fotballforbundet.

Vålerenga-trener Tom Nordlie var selvsagt skuffet over resultatet, men gledet seg over nykommerne Kristen Vilkmae og Lennart Steffensen.

- Begge gjorde en fantastisk jobb, sa Nordlie som ikke var like fornøyd med lagets effektivitet:

- I en kamp der vi har ballen i 80 minutter av tida skal vi selvsagt vinne. Vi hadde mer enn nok sjanser til å avgjøre kampen.