Valencia snapper Rush?

Hvis Rosenborg ikke blir «dømt» til å sende Sigurd Rushfeldt til Benfica, kan spanske Valencia snappe angriperen foran nesa på konkurrenten Racing Santander.

Ifølge spanske aviser vurderer Valencia å legge inn bud på den norske toppscoreren etter at de solgte sin kroatiske spiss Zlaovic til nettopp Racing Santander.

Andre kilder Dagbladet snakket med i går hevder at det nå bare er to klubber som er aktuelle: Benfica og Racing Santander.

Rosenborg sendte i går sin versjon av Rushfeldt-saken til det internasjonale fotballforbundet (FIFA) - som de var avkrevd innen i dag.

Snart svar

Ifølge Thor Grønnerud i NFF vil det sannsynligvis bare gå to- tre dager før FIFA tar endelig avgjørelse om Sigurd Rushfeldt nå er Rosenborgs eller Benficas eiendom. Det kan nemlig ingen slå 100 prosent fast slik saken står nå.

Grønnerud forklarer:

- Rushfeldt er ikke spilleberettiget for RBK, og det er ingen tvil om at han har kontrakt med Benfica. Derfor blir det en vurderingssak for FIFA hvor sentral denne bankgarantien er, sier han.

Tabbe

RBK kan nemlig ha gjort en tabbe de kan tape saken på, da de valgte å la Rushfeldt reise til Benfica etter at første avdrag var betalt.

- I FIFA-reglementet står det at en spiller ikke skal nektes sportslig aktivitet for sitt nye lag til tross for økonomisk uenighet mellom klubbene. Slik jeg vurderer det, svever Rushfeldt nå i ingenmannsland, sier Thor Grønnerud til Dagbladet.