Valencia-spilleren latterliggjøres for forsøket på å få Neymar utvist

- Det er bare tull. Det er flaut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var spilt snaut 20 minutter av det spanske storoppgjøret mellom Valencia og Barcelona da det kokte over for flere av spillerne. Den brasilianske superstjerna Neymar gikk i bakken etter en takling av Nicolás Otamendi innenfor 16-meteren, og da brøt spetakkelet løs.

Valencias argentinske midtstopper mente Neymar overspilte, i et virket forsøk på å lure dommer David Fernandez til å gi katalerne straffespark. Otamendi ble så irritert at han gikk helt opp i ansiktet på Neymar, som svarte med å nikke Otamendi i ansiktet. Det var tilsynelatende ikke noe hardt sammenstøt, men Valencia-spilleren kastet seg likevel rundt og viste tegn på store smerter.

- Det er bare tull av Otamendi. Det er flaut av han å overdrive så voldsomt, sier La Liga-ekspert Petter Veland til Dagbladet.

Neymar fikk verken gult kort eller marsjordre for hendelsen av kampleder Fernandez. Det betyr at brasilianeren teoretisk sett kan straffes i ettertid av det spanske fotballforbundet. Det mener derimot ikke Veland bør skje.

- Neymar bør ikke straffes for det. Otamendi oppsøker situasjonen og gjør ei fjær til fem høns, mener Veland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer