Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Valencia-spilleren latterliggjøres for forsøket på å få Neymar utvist

- Det er bare tull. Det er flaut.

(Dagbladet): Det var spilt snaut 20 minutter av det spanske storoppgjøret mellom Valencia og Barcelona da det kokte over for flere av spillerne. Den brasilianske superstjerna Neymar gikk i bakken etter en takling av Nicolás Otamendi innenfor 16-meteren, og da brøt spetakkelet løs.

Valencias argentinske midtstopper mente Neymar overspilte, i et virket forsøk på å lure dommer David Fernandez til å gi katalerne straffespark. Otamendi ble så irritert at han gikk helt opp i ansiktet på Neymar, som svarte med å nikke Otamendi i ansiktet. Det var tilsynelatende ikke noe hardt sammenstøt, men Valencia-spilleren kastet seg likevel rundt og viste tegn på store smerter.

- Det er bare tull av Otamendi. Det er flaut av han å overdrive så voldsomt, sier La Liga-ekspert Petter Veland til Dagbladet.

Neymar fikk verken gult kort eller marsjordre for hendelsen av kampleder Fernandez. Det betyr at brasilianeren teoretisk sett kan straffes i ettertid av det spanske fotballforbundet. Det mener derimot ikke Veland bør skje.

- Neymar bør ikke straffes for det. Otamendi oppsøker situasjonen og gjør ei fjær til fem høns, mener Veland.

Også i en rekke internasjonale kampreferater omtales Otamendis oppførsel som latterlig.

• Se video av situasjonen i vinduet over.

• Sjekk også ut hendelsen hvor Lionel Messi ble truffet av en gjenstand på overtid i samme kamp, etter at Sergio Busquets scoret målet som gjorde at Barcelona vant 1-0.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling