Valencia sprakk United-nullen

- Synd, men mye viktigere å vinne gruppa, sier Ferguson.

SPRAKK UNITED-NULLEN: Pablo Hernández sørget for at Manchester United ikke klarte å gå igjennom gruppespillet i Champions League uten baklengsmål som første lag noensinne. Men engelskmennene kjempet seg tilbake i kampen og reddet seieren i gruppa.Foto: SCANPIX/AP Photo/Jon Super
SPRAKK UNITED-NULLEN: Pablo Hernández sørget for at Manchester United ikke klarte å gå igjennom gruppespillet i Champions League uten baklengsmål som første lag noensinne. Men engelskmennene kjempet seg tilbake i kampen og reddet seieren i gruppa.Foto: SCANPIX/AP Photo/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United - Valencia 1-1.

Manchester United hadde alle muligheter til å skrive et lite stykke Champions League-historie ved å gå igjennom gruppespillet uten å slippe inn baklengsmål.

Men når man begår en kardinalfeil som det Michael Carrick gjorde en drøy halvtime ut i «gruppefinalen» mot Valencia, blir man som regel nådeløst straffet i verdens beste klubbturnering.

For Valencia er i besittelse av nok offensivt talent til å ta vare på en mulighet tre mot tre. Alejandro Dominguez snappet ballen fra uoppmerksomme Carrick, og dyttet kontrollert videre til en bedre plassert Pablo Hernández, som igjen enkelt overlistet Champions League-debutant Ben Amos i United-målet.

Dermed sprakk United-nullen etter 482 minutter, og potensielt mer skjebnesvangert; Valencia hadde overtatt den viktige førsteplassen i gruppa på bedre målforskjell enn engelskmennene.

Den tok United tilbake da Anderson fastsatte sluttresultatet 1-1 etter en drøy time. Da man unngikk flere baklengsmål, ble sir Alex Fergusons menn det åttende laget opp gjennom årene som har sluppet inn kun ett mål på seks gruppespillskamper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer