Valencia stoppet Inters seiersrekke

Utliknet to ganger på San Siro.

Inter går fra seier til seier i serie A, men seiersrekken ble stoppet av Valencia i mesterligakampen onsdag. David Silva utlignet til 2-2 rett før slutt.

Han scoret med et langskudd i det 86. minutt og ga Valencia et utmerket utgangspunkt før returkampen.

Zlatan Ibrahimovic forsøkte hele kampen å score sitt første mål i mesterligaen, og svensken var svært nær flere ganger. Men han fikk ikke være sist på ballen denne gang heller.

Tidlig i kampen nikket svensken i stolpen og ut. Etter en snau halvtime var han frampå med en frekk avslutning, men det var Esteban Cambiasso som scoret på keeperreturen fra Santiago Canizares, som snøt Ibrahimovic med en fantastisk feberredning.

Vakkert mål

Annen omgang var snaue 20 minutter gammel da David Villa utlignet for Valencia. Og det var ikke et hvilket som helst mål spanieren sto for. Valencia fikk frispark rundt 30 meter fra Inters mål. Villa skrudde ballen rundt Inters mur og helt utakbart for Julio Cesar i Inters mål.

Maicon sendte Inter opp i ledelsen igjen, og igjen var Ibrahimovic delaktig. Det var nemlig svensken som satte i gang angrepet som til slutt endte med at brasilianske Maicon scoret.

Rett før slutt utlignet Valencia igjen, nok en gang på en dødballsituasjon. Valencia fikk et hjørnespark som Inter i første omgang klarerte. men i returrommet sto David Silva som klinte til på hel volley. Igjen var Cecar sjanseløs.

Inter hadde ikke lov til å slippe inn mer enn 36.000 tilskuere på Giuseppe Meazza stadion som kan ta 80.000.

(NTB)

STRÅLENDE UTGANGSPUNKT: Valencia er favoritter til å avansere til kvartfinalen etter å ha stanset Inters seiersrekke. Her har David Villa scoret på et frispark fra 30 meter. Foto: REUTERS
STRÅLENDE UTGANGSPUNKT: Valencia er favoritter til å avansere til kvartfinalen etter å ha stanset Inters seiersrekke. Her har David Villa scoret på et frispark fra 30 meter. Foto: REUTERS Vis mer