Valencia valset over Liverpool

- Liverpool hadde ikke mye å stille opp med, sier John Carew til Dagbladet. Han takket treneren for tilliten med frisk innsats og målgivende pasning i løpet av 90 helspanske Mesterliga-minutter.

Ved et par anledninger var John Carew nær ved å krone den gode innsatsen med scoring, men servitørjobben han sto for da Ruben Baraja senket Liverpool med sin 2- 0-scoring i det 39. minutt smakte nesten like godt.

Avventet

- En scoring hadde vært en veldig fin avslutning på en kveld hvor alt gikk veldig bra for meg. På slutten var jeg virkelig nær. Jeg vendte opp og gikk forbi en spiller. Da var jeg sikker på at jeg skulle score. Jeg avventet at Dudek skulle gå ned, men han fikk akkurat en fot på ballen, sa en opprømt Carew til Dagbladet etter kampen i går kveld.

Etter sterk innsats både på klubb- og landslag i det siste, ble John Carew honorert med tillit fra start på Mestalla stadion. Carew scoret i landskampen mot Danmark, og fulgte opp med to fulltreffere som innbytter i lørdagens seriekamp mot Recreativo de Huelva - dermed har han allerede dobbelt så mange scoringer som forrige sesong. I går valgte trener Rafael Benitez å bruke Carew og argentineren Pablo Aimar sammen på topp.

- Jeg var ikke overrasket over å få starte kampen. Jeg har spilt nesten alle kampene i år. Men det var sikkert ikke dumt at jeg scoret to mål i forrige kamp, sier Carew, som er svært fornøyd med måten Valencia lammet Liverpool på.

Snakket med Riise

- Vi hadde full kontroll gjennom hele kampen, bortsett fra de første tjue minuttene av andreomgang. Da lot vi helt unødvendig Liverpool komme inn i kampen, sier Carew, som fikk vekslet et par ord med Liverpool-vennen Riise i løpet av kampen.

- Nå er det vi som har overtaket, sa John Arne til meg under deres eneste gode periode i kampen. Typisk ham, ler Lørenskog-gutten.

MED I 20 MINUTTER: Valencia slapp John Arne Riise og Liverpool inn i kampen de første tjue minuttene av andre omgang. Men det hjalp lite - for Valencia vant fullt fortjent 2- 0.