Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Valencia vil gi bort Carew

John Carew skal være så uønsket at Valencia slipper ham gratis til Rangers.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det hevder den britiske avisa The Sun i dag.

Carew kostet Valencia omlag 70 mill. da nordmannen kom fra Rosenborg for tre år siden. Nå hevder avisa at spanjolene ikke å ønsker å beholde 23-åringen, og at en annen klubb kan få overta ham uten å betale overgangssum.

- Hehe, det høres veldig generøst ut. Men det er bare tull. Å gi bort John er ikke et tema i det hele tatt for Valencia. Det blir for dumt, sier Carew-agent Per A. Flod til Dagbladet.no.

Skotske Rangers skal være meget interessert i Carew, og er klare for å møte spissen i Spania til avsluttende forhandlinger om et klubbskifte.

Forutsetningen er at Rangers skaffer seg Champions League-millioner ved å slå FC København i 3. kvalifiseringsrunde i morgen.

Rangers-manager Alex McLeish hentet landslagskaptein Henning Berg gratis fra Blackburn i sommer, og noterte seg sikkert at Carew klarte seg godt mot tøffe midtstoppere da Norge møtte Skottland onsdag.

- Vi har sagt at vi skal se på de tilbudene som kommer. Hvis de kommer, sier agent Flod.

Carew har to år igjen av kontrakten med Valencia, og har tidligere uttalt at han er innstilt på å bli i Spania.

- John vil bli i Valencia, gjentar Flod i formiddag.

Men det stopper ikke ryktene. Tidligere i sommer har Carew vært koplet til flere klubber, blant annet Marseille og Sporting Lisboa.

Ved siden av Rangers skal også Lyon skal ha meldt seg på i jakten på nordmannen. Ligamestrene i Frankrike mistet toppscorer Sonny Anderson til Villereal i sommer.

(Dagbladet.no)

VEKK FRA SPANIA?</B> Ryktene går stadig om John Carew. Nå skal den skotske mesterklubben Rangers være interessert.