Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Valencia vil utestenge flaskekaster på livstid

Traff Messi i hodet etter scoring på overtid.

Klubbledelsen i Valencia vil gjøre alt den kan for å vinne personen som kastet en flaske på Barcelona-stjernen Lionel Messi søndag.

Messi ble truffet i hodet av en flaske da han feiret sammen med lagkameratene etter at Sergio Busquets hadde gitt Barcelona ledelsen på overtid.

- Valencia beklager og fordømmer hendelsen i kampen mot Barcelona, der en liten vannflaske ble kastet fra tribunen mot Lionel Messi. Klubben vil forsøke å finne personen som kastet flasken, og personen vil bli utestengt på livstid fra Mestalla, heter det i en melding fra klubben.

Barcelona vant kampen 1-0.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling