Valencia vurderer Riise

Koeman skal ha fått grønt lys.

Valencia trenger ny venstreback og skal ifølge den lokale avisa Superdeporte ha stilt inn siktet på Liverpool-proff John Arne Riise.

Trener Ronald Koeman vært i møte med klubbledelsen. Der skal det ha blitt bestemt at nordmannen innehar de kvalitetene som skal til for at Valencia skal kunne legge om til en 4-3-3-formasjon med offensive sidebacker.

Det skal være Riises enorme kondisjon og offensive stil som har gjort Koeman og Valencia interessert. Liverpool-manager Rafael Benitez skal være villig til å selge Riise for å frigjøre midler til å gjøre Javier Mascheranos låneavtale permanent.

Valencia må trolig betale minst 50 millioner kroner for Riise.

(NTB)

SCORET MOT KOEMANS PSV: John Arne Riise scoret et praktmål mot PSV i Champions League forrige sesong, som ble trent av Ronald Koeman. Nå skal den ferske Valencia-treneren være interessert i å hente Riise til Mestalla. Foto: AP
SCORET MOT KOEMANS PSV: John Arne Riise scoret et praktmål mot PSV i Champions League forrige sesong, som ble trent av Ronald Koeman. Nå skal den ferske Valencia-treneren være interessert i å hente Riise til Mestalla. Foto: AP Vis mer
<B>RIISE-FAN:</B> Valencia-trener Ronald Koeman.