Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga - Djurgården kan bli avlyst

Avgjøres i dag.

Torsdagens Royal League-kamp mellom Vålerenga og Djurgården kan bli avlyst dersom Valhall ikke godkjennes som arena. Norges Fotballforbundet har stengt Ullevaal stadion for vinteren. Dermed ble Vålerenga brått uten arena til sesongens aller siste hjemmekamp.

Mandag ble klubbens søknad om å få benytte Valhall torsdag behandlet av forbundet. Tirsdag skal turneringskomiteen i Royal League møtes for å avgjøre hva som skjer.

- Vi møtes tirsdag og da blir en avgjørelse tatt. Sier forbundet at Valhall ikke kan benyttes kan hele kampen bli avlyst, sier daglig leder i komiteen Boye Skistad til NTB.

Det står i reglementet at en reservearena skal tilfredsstille kravene til spill i øverste nasjonal serie (eliteserien). Spørsmålet nå er om innendørshallen på Valle tilfredsstiller kravene.

- Det er heller ikke aktuelt å snu kampen. Så vidt jeg vet har ikke Djurgården undervarme på sin bane og det er jo vinter i Stockholm også, sier Skistad videre.

(©NTB)

SLUTT PÅ JUBELEN? Vålerengas Royal League-kamp mot Djurgården torsdag kan bli avlyst.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media