Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga 2, Molde 0

Pascal Simpson er i form og scoret det andre målet for Vålerenga. Oslo jubler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hovedstaden leder i øyeblikket serietabellen for første gang siden 1986.

Et kvarter ut i andre omgang fikk Simpson sjansen og bøyde ballen i mål. Oslo-laget har festet grepet skikkelig om kampen, og leder tippeligaen.

Vålerenga fikk overtaket i første omgang. Etter en knapp halvtime skjøt Bjørn Arild Levernes laget opp i ledelsen. 1-0 målet kom etter et headingforsøk fra Aki Riihilahti, men ballen havnet i tverrliggeren og ut igjen. Levernes var på riktig plass, tok returen og dundret ballen i nettet.

Vinnerformen på Bislett er god for Oslo-laget. Molde har ikke vunnet over Vålerenga i Oslo siden 1990.

Romsdalslaget spiller offensivt for å vinne i kveld, og er forberedt på en luftkrig. Vinneren kommer til å lede tippeligatabellen. Men i pausen måtte Molde-treneren erkjenne at laget sliter.

- Vi følte at vi kom godt i gang de første 15-20 minuttene, men Vålerenga klarte å få kampen i de baner de ville. Laget gir oss for dårlig tid, slik at vi blir for unøyaktige med dårlige pasninger, sa assistent trener Reidar Vågnes til TV2 etter halvspilt kamp.

Dagbladet: på nettet følger kampen.