Vålerenga avslutter samarbeidet med omstridt energiplasterprodusent

- Det er for oss storm i et vannglass.

AVSLUTTER SAMARBEIDET: Vålerenga avslutter samarbeidet med energiplasterprodusenten Lifewave. Foto: Foto: Audun Braastad / NTB scanpix / Lifewave.com
AVSLUTTER SAMARBEIDET: Vålerenga avslutter samarbeidet med energiplasterprodusenten Lifewave. Foto: Foto: Audun Braastad / NTB scanpix / Lifewave.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forrige torsdag publiserte Vålerenga en pressemelding på sine nettsider der de annonserte at de har inngått et samarbeid med den kontroversielle energiplasterprodusenten Lifewave.

På sine hjemmesider presiserer klubben at de ønsket å prøve plasteret en periode, men har nå valgt å avslutte samarbeidet. De presiserer også at samarbeidet ikke er kommersielt.

«I ettertid viser det seg at både forbrukerombudet og legemiddelverket har krasse motforestillinger til dette produktet, og da har Vålerenga Fotball valgt å avslutte samarbeidet med Lifewave,» skriver klubben.

- Vi har ikke mer å si. Dette er for oss storm i et vannglass. Vi har avsluttet dette prøveprosjektet, skriver daglig leder i Vålerenga Fotball, Stig-Ove Sandnes, i en tekstmelding til Dagbladet.

Skeptisk Tirsdag skrev Dagsavisen at Legemiddelverket ikke klarer å finne ut hva plastrene egentlig inneholder. Legemiddelverket vurderer nå om de skal sende ut varsel for ulovlig markedsføring til selskapet bak plastrene, mens Forbrukerombudet sier til samme avis at markedsføringen som også står på Vålerengas offisielle nettsider umulig kan være lovlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer