Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga avsluttet tapsrekka mot Sparta

Sterk boretseier.

 KAN JUBLE FOR SEIER: Vålerenga-trener Espen "Shampo" Knutsen. Foto: NTB Scanpix
KAN JUBLE FOR SEIER: Vålerenga-trener Espen "Shampo" Knutsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter tre strake tap slo Vålerenga endelig til med en seier igjen. Ekstra godt smakte nok 4-2-seieren borte mot serietoer Sparta.

Iskrigerne fra Jordal kom dårlig i gang i Sparta Amfi. Hjemmelaget tok tidlig føringen ved Jeff Jubinville, og Anthony Luciani økte til 2-0 midtveis i 1. periode.

Martin Laumann Ylven kjempet inn reduseringen kort etter i et overtallsspill. Samme mann utlignet i midtperioden, da i undertall.

Det var en periode som skulle bli preget av mange utvisninger, og som Espen «Shampo» Knutsens mannskap også klarte å dominere. Tobias Lindström og Fredrik Csisar gjorde hvert sitt mål i overtall slik at det sto 4-2 til Vålerenga foran siste periode.

I 3. periode gikk Vålerenga på den ene utvisningen etter den andre, men hjemmelage maktet ikke å overliste Steffen Søberg flere ganger til tross for et massivt press og 15-3 i skudd.

Opp på tredje Lørenskog tok seg forbi Frisk-Asker opp til tredjeplass på tabellen ved å vinne 6-2 over Asker-laget lørdag. Robin Dahlstrøm var en nyttig mann for Lørenskog med to mål og to assist.

Storhamar kunne dra hjem fra Fredrikstad med tre poeng etter en etterlengtet 2-0-seier over Stjernen. Alexander Smirnovs gutter har dermed fortsatt en viss kontakt med lagene foran på tabellen.

Hampus Gustafsson gjorde 1. periodes eneste mål, mens Joakim Jensen avgjorde i åpent mål mot slutten av kampen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!