KAN JUBLE FOR SEIER: Vålerenga-trener Espen "Shampo" Knutsen. Foto: NTB Scanpix
KAN JUBLE FOR SEIER: Vålerenga-trener Espen "Shampo" Knutsen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Vålerenga avsluttet tapsrekka mot Sparta

Sterk boretseier.

Etter tre strake tap slo Vålerenga endelig til med en seier igjen. Ekstra godt smakte nok 4-2-seieren borte mot serietoer Sparta.

Iskrigerne fra Jordal kom dårlig i gang i Sparta Amfi. Hjemmelaget tok tidlig føringen ved Jeff Jubinville, og Anthony Luciani økte til 2-0 midtveis i 1. periode.

Martin Laumann Ylven kjempet inn reduseringen kort etter i et overtallsspill. Samme mann utlignet i midtperioden, da i undertall.

Det var en periode som skulle bli preget av mange utvisninger, og som Espen «Shampo» Knutsens mannskap også klarte å dominere. Tobias Lindström og Fredrik Csisar gjorde hvert sitt mål i overtall slik at det sto 4-2 til Vålerenga foran siste periode.

I 3. periode gikk Vålerenga på den ene utvisningen etter den andre, men hjemmelage maktet ikke å overliste Steffen Søberg flere ganger til tross for et massivt press og 15-3 i skudd.

Opp på tredje Lørenskog tok seg forbi Frisk-Asker opp til tredjeplass på tabellen ved å vinne 6-2 over Asker-laget lørdag. Robin Dahlstrøm var en nyttig mann for Lørenskog med to mål og to assist.

Storhamar kunne dra hjem fra Fredrikstad med tre poeng etter en etterlengtet 2-0-seier over Stjernen. Alexander Smirnovs gutter har dermed fortsatt en viss kontakt med lagene foran på tabellen.

Hampus Gustafsson gjorde 1. periodes eneste mål, mens Joakim Jensen avgjorde i åpent mål mot slutten av kampen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram