Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga best i alt på Jordal mot Sparta

- Vi kontrollerte kampen. 

FORNØYD: Manager  Espen Shampo Knutsen  og trener Roy Johansen fikk se et Vålerenga-lag vinne 2-0. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
FORNØYD: Manager Espen Shampo Knutsen og trener Roy Johansen fikk se et Vålerenga-lag vinne 2-0. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vålerenga slo Sparta 2-0 da lagene innledet den fjerde serierunden i eliteserien ishockey på Jordal Amfi tirsdag.

Det var Vålerengas første trepoenger, seier etter ordinær tid, for sesongen. Det ble en grei og ikke minst fortjent seier.

– Vi kontrollerte kampen og slapp ikke til noe bakover. Vi burde scoret flere, og der er det et utviklingspotensial. Men vi er fornøyd med måten vi gjennomførte kampen på, sa Vålerenga-trener Roy Johansen til TV 2.

Spartas taktikk var klar og tydelig før kampen. Gjestene skulle ikke slippe hjemmelaget til i sin egen sone for en hver pris. Dermed ble det veldig tynt framover for Lenny Erikssons gutter. Vålerenga dominerte skuddstatistikken med hele 40-11.

Roy Johansens utvalgte dominerte stort, men det varte nesten halve kampen før scoringene kom. Først satte Rasmus Ahlholm inn 1-0, og kort etter hadde Mathias Trygg økt til 2-0. Det var spillernes første scoringer for sesongen.

Vålerenga vant sine første kamper etter forlengning, mens i helgen røk laget 1-2 borte mot Frisk.

Den fjerde serierunden fortsetter med disse kampene torsdag: Stavanger – Lillehammer, Lørenskog – Frisk Asker, Storhamar – Stjernen. Kongsvinger Knights tar imot Manglerud Star allerede onsdag på grunn av kvartfinalen i fotball-NM i Kongsvinger torsdag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!