- Vålerenga-casuals gikk til angrep på vanlige LSK-supportere

Vålerenga skjerper sikkerheten på VIP-området etter håndgemeng.

HÅNDGEMENG: Det oppsto håndgemeng mellom Vålerenga-sympatisører og LSK-supportere under gårsdagens kamp. Foto: Arnt E. Folvik / Dagbladet
HÅNDGEMENG: Det oppsto håndgemeng mellom Vålerenga-sympatisører og LSK-supportere under gårsdagens kamp. Foto: Arnt E. Folvik / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det oppsto håndgemeng mellom en gruppe Vålerenga-supportere og Kanarifansen under gårsdagens kveldskamp i Tippeligaen.

Oppgjørene mellom Vålerenga og Lillestrøm regnes for å være høyrisikokamper og det er økt sikkerhet på kampene. En liten gruppe Vålerenga-supportere sto på VIP-området bak Kanarifansen, noe som førte til bråk mellom supportergruppene.

- Fire «casuals» hadde billetter på VIP-tribunen rett bak oss. Da dette klammeriet oppsto, hadde de presentert seg på sin måte - med provokativ og aggressiv oppførsel. De gikk så til angrep på helt vanlige Lillestrøm-supportere, sier Morten Galåsen, leder og talsperson for Kanarifansen.

Galåsen reagerer på at Vålerenga-supporterne fikk stå rett bak Kanarifansen og provosere.

- Vi har tenkt til å ta det opp med Vålerenga. Det er helt uakseptabelt av dem, både arrangements- og sikkerhetsmessig. De vet utmerket godt hvem som er i dette miljøet, sier Galåsen.

Etter treningskampen mellom Vålerenga og Lillestrøm i våres, ble Lillestrøm-supportere banket opp etter kampen.

- Det var casuals som angrep helt vanlige Lillestrøm-supportere. Vålerenga har et problem, og det virker ikke som de er villig til å ta tak i det. Det er vi skuffet over, sier Galåsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer