Vålerenga-casuals kom til Grorud for å slåss med LSK-supportere

Politiet måtte gripe inn.

VIST BORT: Politiet viste bort casuals som møtte opp på Grorud, der Lillestrøm spiller borte mot Grorud i cupen i kveld. Omkring 40 personer gikk mot Kanarifansen. Politet leter nå i området etter pøblene. Foto: Tore Ulrik Bratland
VIST BORT: Politiet viste bort casuals som møtte opp på Grorud, der Lillestrøm spiller borte mot Grorud i cupen i kveld. Omkring 40 personer gikk mot Kanarifansen. Politet leter nå i området etter pøblene. Foto: Tore Ulrik Bratland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GRORUD (Dagbladet): 30-40 casuals med Vålerenga-sympatier møtte opp på Grorud øst i Oslo, der Lillestrøm spiller bortekamp i 2. runde i cupen mot 2. divisjonslaget Grorud i kveld.

De gikk mot LSK-fansen, som er møtt opp i et antall på omkring 2-300 stykker.

Det oppsto et lite basketak, men ingen ble alvorlig skadd før en håndfull politifolk og sikkerhetsvakter fra Grorud klarte å stoppe dem.

Leter etter pøblene Vålerenga-sympatisørene ble vist vekk av politet.

En del LSK-supportere forlot også Grorud stadion etter episoden, og det ryktes at de kan komme til å møtes for å gjøre opp et annet sted. 

«Har vært tilløp til slagsmål i forbindelse med kampen. Flere som har løpt. Vi søker i området. Cirka 40 casuals som brått dukket opp. Gikk mot Kanarifansen. Vakter og politiet fikk avverget. Ingen skadet,» skriver Oslo-politiets operasjonssentral på Twitter.

Ønsket forskjellige kampdager Sikkerhetssjef Ronny Frilseth i LSK sier til Dagbladet at det var et sterkt ønske fra klubbene om at Vålerenga og Lillestrøm skulle spilt samme dag, for å unngå episoder som dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.