Vålerenga-casuals kom til Grorud for å slåss med LSK-supportere

Politiet måtte gripe inn.

VIST BORT: Politiet viste bort casuals som møtte opp på Grorud, der Lillestrøm spiller borte mot Grorud i cupen i kveld. Omkring 40 personer gikk mot Kanarifansen. Politet leter nå i området etter pøblene. Foto: Tore Ulrik Bratland
VIST BORT: Politiet viste bort casuals som møtte opp på Grorud, der Lillestrøm spiller borte mot Grorud i cupen i kveld. Omkring 40 personer gikk mot Kanarifansen. Politet leter nå i området etter pøblene. Foto: Tore Ulrik Bratland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GRORUD (Dagbladet): 30-40 casuals med Vålerenga-sympatier møtte opp på Grorud øst i Oslo, der Lillestrøm spiller bortekamp i 2. runde i cupen mot 2. divisjonslaget Grorud i kveld.

De gikk mot LSK-fansen, som er møtt opp i et antall på omkring 2-300 stykker.

Det oppsto et lite basketak, men ingen ble alvorlig skadd før en håndfull politifolk og sikkerhetsvakter fra Grorud klarte å stoppe dem.

Leter etter pøblene Vålerenga-sympatisørene ble vist vekk av politet.

En del LSK-supportere forlot også Grorud stadion etter episoden, og det ryktes at de kan komme til å møtes for å gjøre opp et annet sted. 

«Har vært tilløp til slagsmål i forbindelse med kampen. Flere som har løpt. Vi søker i området. Cirka 40 casuals som brått dukket opp. Gikk mot Kanarifansen. Vakter og politiet fikk avverget. Ingen skadet,» skriver Oslo-politiets operasjonssentral på Twitter.

Ønsket forskjellige kampdager Sikkerhetssjef Ronny Frilseth i LSK sier til Dagbladet at det var et sterkt ønske fra klubbene om at Vålerenga og Lillestrøm skulle spilt samme dag, for å unngå episoder som dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer