Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga drar fra i toppen

Sparta på kjempesmell.

Vålerenga drar ifra i eliteserien i ishockey etter 5-3-seier over Trondheim fredag.

VIFs tabellnabo Sparta Sarpsborg gikk på en kjempesmell på Hamar der hjemmelaget ikke sparte på kruttet til nyttårsaften og vant hele 7-1.

Det gikk ikke bedre med Frisk-Asker, som lå på tredjeplass foran fredagens serierunde. Stavanger vartet nemlig opp med storspill på hjemmeis og ga seg ikke før det sto 9-3 på resultattavla.

VIF topper med sine 61 poeng, seks foran Sparta som har ett poeng til gode på Storhamar og Sparta.

Trondheim er den desiderte jumbo med 13 poeng på 28 kamper. Stjernen, på plassen foran, har hele ni poeng mer, men står likevel godt plantet på kvalifiseringsplassen, seks poeng bak Furuset på trygg grund.

(NTB)

SERIELEDERE: Vålerengas målvakter Tommy Lund (t.v.) og Scott Justin Stirling diskuterer seieren over Furuset 20.desember. I dag tok klubben et nytt steg i toppen. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX
SERIELEDERE: Vålerengas målvakter Tommy Lund (t.v.) og Scott Justin Stirling diskuterer seieren over Furuset 20.desember. I dag tok klubben et nytt steg i toppen. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media