Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga ekskluderer supportere

To mann slåss med politiet.

(Dagbladet.no): Vålerenga kvitter seg med to uønskede supportere, skriver Aftenposten. Det dreier seg om to personer som havnet i slagsmål med politiet dagen før seriestarten.

- De er ikke velkomne på våre hjemmekamper. Det kan vi kontrollere, blant annet gjennom billettsystemet. Når Vålerenga spiller på bortebane, gir vi opplysninger til arrangerende klubb, slik at uønskede personer ikke kommer inn på stadion, sier Vålerenga-direktør Geir P. Solstad avisa.

Timingen for utestengingen kan være god, søndag stiller VIF-supporterne opp mannsterke når Vålerenga spiller mot Brann i Bergen. Brann-bataljonen var i går kritiske til at kampen spilles seint kvelden før 1. mai.

VIF-direktøren mener kamptidspunktet ikke er så mye å gjøre med.

- Vi har skrevet en ny medieavtale og da må Fotball-Norge ta konsekvensene av den. Jeg tror ikke kampen i Bergen har et verre utgangspunkt enn de i Trondheim og Stavanger. Det viktigste er kontrollen på kampstedet. Men samtidig supes det mye alkohol den dagen og jeg er enig i at kamp så sent kvelden før 1. mai ikke er det gunstigste tidspunktet, sier Solstad til avisa.

INNBITTE FANS: Vålerenga har utestengt to fans, men det merkes neppe på Klanen på Brann stadion søndag. Her fra bortekampen i Brugge i fjor høst. Foto: Scanpix
INNBITTE FANS: Vålerenga har utestengt to fans, men det merkes neppe på Klanen på Brann stadion søndag. Her fra bortekampen i Brugge i fjor høst. Foto: Scanpix Vis mer
BRÅK: I 1999 måtte politiet gripe inn mot Vålerenga-fans som forsøkte å hindre Brann-supportere i å komme inn i bussene sine utenfor Bislett. To Brann-supportere fikk lettere skader.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling