Vålerenga enig med Feyenoord om overgang for Singh

- Det har vært en ugunstig situasjon for Vålerenga, sier Andresen.

ENIG OM OVERGANG: VIF og Feyenoord skal være enig om en overgang for Singh.
Foto: Lise Åserud / Scanpix
ENIG OM OVERGANG: VIF og Feyenoord skal være enig om en overgang for Singh. Foto: Lise Åserud / ScanpixVis mer

(Dagbladet): Tidlig i kveld ble det fort klart at Harmeet Singh ikke var med i Vålerenga-troppen som møtte Aalesund. Det ble sagt at det skulle være sportslige grunner som lå til grunn for vrakingen av 21-åringen. Og i kveld kom årsaken til vrakingen.

Vålerenga og Feyenoord er enige om en overgang for midtbanespilleren Harmeet Singh (21). Singh drar til Nederland tirsdag for medisinsk sjekk og for å forhandle frem sin personlige kontrakt melder Vålerenga på sin egen hjemmeside.

- Det lå vel i kortene at han måtte forsvinne i dette overgangsvinduet eller etter denne sesongen. Det har vært en ugunstig situasjon for Vålerenga, men jeg vil bare ønske Singh lykke til videre, og håpe at vi sipper å komme i slike situasjoner med gutter vi har dyrket fram, sier Andresen til VIF-tv.

Harmeet Singhs kontrakt går ut ved årsskiftet, og han har gitt beskjed om at han ønsker seg bort fra VIF. Det har lenge vært spekulasjoner om interesse fra den nederlandske klubben Feyenoord, noe som bekreftes i kveld. Agent Jim Solbakken ble observert på Ullevaal i dag.

Harmeet Singh har vært Vålerenga-spiller siden han var en ung gutt. Han har spilt 120 a-lagskamper for Vålerenga. Han tok cupgull med klubben i 2008 og vant seriesølv i 2010.

Feyenoord endte på sin side på andreplass i den nederlandske Eredivisie forrige sesong, seks poeng etter seriemester Ajax.