Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Vålerenga er favoritter

Trondheim-Stjernen 7-1. Serieleder Trondheim knuste medaljekonkurrenten. Trondheim-trener Tommy Sandlin mener likevel Vålerenga er gullfavoritten.

Det var en jevnspilt kamp i Leangen Ishall helt til Stjernen sprakk i tredjeperioden. Da scoret Trondheim fire mål på åtte minutter.

Tommy Sandlins menn leder fortsatt Eliteserien, og avstanden ned til Frisk Asker kan bli på fem poeng dersom Trondheim vinner hengekampen mot Storhamar. Likevel høyner ikke trønderne målsettingen om å bli blant de seks beste.

Overrasket

-  Det er fortsatt målet vårt. Jeg mener Vålerenga er favoritter til å vinne serien. Ingen kan matche den stallen de har.

Storhamar er de eneste som kommer i nærheten, sier Sandlin til Dagbladet.

Svensken sier han er overrasket over TIKs sterke sesong så langt.

-  Før sesongen ble erfarne spillere bytta ut med unggutter.

I tillegg har vi slitt med skader. Jeg hadde ikke trodd det skulle gå så bra, sier Sandlin, og gir klubbens utenlandske spillere en stor del av æren for oppturen.

Ny Storhamar-spill

I går var det imidlertid Trondheims egne stortalenter Lars Erik Spets og Inge Stokvik som sto for flest poeng. Spets scoret to og hadde to målgivende, mens Stokvik assisterte på tre mål.

På Hamar gikk regjerende dobbeltmester Storhamar på en ny smell, denne gangen mot erkerival Vålerenga som vant 4- 1. I en kamp preget av svært mange utvisningsminutter (101- 97), sto Vålerengas nyervervelse Christopher Mason fram med keeperspill av ypperste klasse, og reddet 32 av Storhamars 33 skudd.

STJERNE(N)SMELL: Lars Erik Spets (delvis skjult) var Trondheims topscorer mot Stjernen. Mikko Tamminen (t.v.) og Mark Bell hadde en målgivende pasning hver.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media