Rekdal slakter Vålerenga og Deila

Vålerenga er Vålerenga, ikke Strømsgodset fra Drammen

Fire ting preger Kjetil Rekdals ramsalte kritikk av Vålerenga etter 1–2 for Haugesund: Kjærlighet, bitterhet, skuffelse og fakta.

I HARDT VÆR: VIF-trener Ronny Deila klarer ikke å levere som forventet i Vålerenga. Han skjønner ikke helt hvorfor. Når laget skal ta steg rakner det. Hver eneste gang. Og når sånt skjer i VIF kommer kritikken. Fra alle hold. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
I HARDT VÆR: VIF-trener Ronny Deila klarer ikke å levere som forventet i Vålerenga. Han skjønner ikke helt hvorfor. Når laget skal ta steg rakner det. Hver eneste gang. Og når sånt skjer i VIF kommer kritikken. Fra alle hold. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NÅR KJETIL REKDAL slakter Ronny Deilas VIF-prosjekt og kaller støtteapparatet i klubben for "Team Drammen", er han Kjetil Rekdal på sitt beste. Uredd og kompromissløs, som en av fire trenere med seriegull i Vålerenga, bryr han seg ikke om hva andre mener.

Han er Kjetil Rekdal, fotballeksperten uten nåde.

Like fryktløs som da han tok straffesparket over alle straffespark i Marseille.

En av få som har baller til å si akkurat det de mener i den norske fotballdebatten.

NÅR KJETIL REKDAL kritiserer Vålerenga er det viktig å være klar over at han er glad i Vålerenga, at Vålerenga er Kjetil Rekdals lag. Det er derfor han er så skuffet over enda en sesong på vei ut i ingenmannsland.

Hver gang Vålerenga har muligheten til å ta steg går det rett i potta.

Kollapset denne sesongen er to poeng på de fire siste kampene mot Kristiansund (1-1), Strømsgodset (2-3), Stabæk (1–1) og Haugesund 1–2.

ALLE SOM HAR barn kjenner seg kanskje igjen i kritikken. Man er alltid strengest og mest kritisk mot sine egne. Det er bare sånn det er. Men bak kjærligheten til klubben han har vunnet seriegull og cupgull med (Vålerenga har ni titler, fem seriegull og fire kongepokaler), aner man også en smule bitterhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer