Vålerenga får svar i neste uke

Vålerenga og de fire 1. divisjonsklubbene Bryne, Raufoss, Start og Strømsgodset må vente til neste uke om de får beholde klubblisensene sine.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Norges Fotballforbund har mottatt dokumentasjon til klubblisens fra de fem klubbene, som fikk utsatt behandlingen av sine søknader.

NFFs administrasjon går for tiden igjennom dokumentasjonen, og generalsekretær Karen Espelund vil avgi sin innstilling til klubblisensnemnda i slutten av denne uken. Klubblisensnemndas vedtak vil først foreligge neste uke.

«Innholdet i søknadene behandles konfidensielt av NFF og det kan derfor ikke gis kommentarer til status i den enkelte klubb i forhold til kravene i klubblisensen før nemndas beslutning foreligger i neste uke», heter det en pressemelding fra NFF.

- Vi venter jo i spenning da. Det er mulig de vil ha litt mer dokumentasjon på enkelte ting. Det kan jo være ting vi rett og slett ikke har tenkt på, men vi mener at vi skal ha alt på plass, sier daglig leder i Vålerenga, Elin Horn til NTB.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer