Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga fikk redusert røykbombe-bøter

Nådde delvis fram hos NFF.

KLUBBENS EGNE SUPPORTERE? Vålerenga lyktes med å få redusert to bøter for bruk av pyroteknikk. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
KLUBBENS EGNE SUPPORTERE? Vålerenga lyktes med å få redusert to bøter for bruk av pyroteknikk. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Ankerutvalget i Norges Fotballforbund besluttet fredag å redusere to bøter Vålerenga har fått for bruk av pyroteknikk blant lagets supportere.

Oslo-klubben ble tidligere i år ilagt bøter på 30.000 og 45.000 kroner etter kampene mot henholdsvis Aalesund (hjemme) og Lillestrøm (borte).

VIF mente det ikke var bevist i tilstrekkelig grad at bruken av røykbomber ble gjort av klubbens supportere. Dermed ble avgjørelsene anket.

Ankeutvalget er ikke enig i Vålerengas syn, men slår fast at sanksjonsutmålingene bør være mildere. Bøtene er derfor blitt redusert til 15.000 kroner i begge tilfeller.

(NTB)