Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga forsterker med canadisk spiller

Kan bli klar til Sparta-kamp.

FORSTERKER: Vålerenga og trener Espen Shampo Knutsen henter Brendan Brooks til Jordal Amfi.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
FORSTERKER: Vålerenga og trener Espen Shampo Knutsen henter Brendan Brooks til Jordal Amfi. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer

Den canadiske ishockeyspilleren Brendan Brooks skrev tirsdag under for Vålerenga. Løperen ventes å bli et positivt bekjentskap for oslolagets publikum.

Hvis alt går etter planen, blir canadieren spilleklar for serielederen til kampen mot Sparta førstkommende torsdag.

Fredrik Csisar og Jonas Oppøyen er begge satt ut av langtidsskader. Vålerenga og manager Espen «Shampo» Knutsen har vært på jakt etter erstatninger og eventuelle forsterkninger på løpersiden.

- Han er den beste vi har kommet over så langt. Vi kjenner ham fra tiden da han var i Stavanger, og da var han veldig bra, sier Shampo til klubbens nettside om sin nye spiller, som sist spilte for østerrikske Dombirner.

Brooks spilte to sesonger i Stavanger fra 2007 til 2009 og var en effektiv poengplukker den gang. Han har siden spilt i Sveits, Tyskland og Østerrike.

(NTB)