Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga frykter spill for tomme tribuner

- Alt tyder på at en slik reaksjon er høyst aktuell.

KAN BLI TOMT: Vålerenga frykter de kan bli straffet med mer enn bøter om klubbens supportere bruker pyroteknikk på tribunen. Her fra en kamp mellom de to rivalene Vålerenga og Lillestrøm fra 2008. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
KAN BLI TOMT: Vålerenga frykter de kan bli straffet med mer enn bøter om klubbens supportere bruker pyroteknikk på tribunen. Her fra en kamp mellom de to rivalene Vålerenga og Lillestrøm fra 2008. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX Vis mer

Vålerenga-ledelsen fortviler om supporternes bruk av pyroteknikk. Oslo-laget risikerer å måtte spille uten tilskuere på Ullevaal.

Klubben skriver i en pressemelding om at de har fått tydelige signaler om at bruk av ulovlig pyroteknikk i 2016 kan føre til tomme tribuner på hjemmekampene.

 - Det vil være en katastrofe for oss om noe slikt skjer. Spill for tomme tribuner vil være en ekstrem reaksjon, men alt tyder på at en slik reaksjon er høyst aktuell, sier daglig leder Morten Nydal.

VIF forventer at 2016 blir en sesong uten det de omtaler som «uønskede hendelser på våre tribuner».

29 supportere er utestengt. Vålerenga fikk 100.000 kroner i bot etter pyrobruk i serieavslutningen mot Strømsgodset i Drammen.

- Ulovlig bruk av pyroteknikk er ressurskrevende for oss, og vi har egentlig verken tid eller penger til i håndtere dette, sier Nydal. Vålerenga tar imot Viking til sesongåpning mandag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram