Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga glemte å sende kvinne

Raymond Johansen kastet ut av fotballtinget.

(Dagbladet.no): 13 klubber stilte med to mannlige representanter på fotballtinget i dag. Det er i strid med NFF-reglene som sier at klubber som har rett til to representanter skal stille med en mannlig og en kvinnelig delegat.

Raymond Johansen, statssekretær i utenriksdepartementet og leder av sportslig utvalg i Vålerenga, var blant dem som ikke fikk være med, melder NRK.

- Vi trodde vi skulle få dispensasjon, men det fikk vi ikke. Det tar vi til etterretning, sier Johansen til TV 2.

De 13 klubbene mister stemmeretten til én av de to representantene de hadde sendt, opplyser Aftenposten.no.

De 12 andre klubbene som stilte med to mannlige representanter uten å ha søkt om dispensasjon - og atpåtil dagen før kvinnedagen - var Asker Fotball kvinner, Pors Grenland, Bodø/Glimt, Haugesund, Hønefoss, Odds Ballklubb, Eidsvold Turn, Fyllingen, Fredrikstad, Fart, Arna Bjørnar Fotball og Skarp.

FIKK IKKE VÆRE MED: Raymond Johansen og Vålerenga oppfylte ikke NFF-kravet om både mannlig og kvinnelig representant på tinget. Foto: Reuters/Scanpix
FIKK IKKE VÆRE MED: Raymond Johansen og Vålerenga oppfylte ikke NFF-kravet om både mannlig og kvinnelig representant på tinget. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media