Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga har ikke vunnet borte mot Stabæk på 16 år

- Håper vi knuser dem i kveld, sier Andre Muri.

GODE MOT VIF: Stabæk har en god statistikk hjemme mot Vålerenga. Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix
GODE MOT VIF: Stabæk har en god statistikk hjemme mot Vålerenga. Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix Vis mer

I kveld: Stabæk - Vålerenga direkte i livestudio fra kl. 19.00!

VALLE (Dagbladet): Dersom Vålerenga skulle slå Stabæk i kveld, vil det være første borteseier i ligaen mot Stabæk på 16 år.

Sist laget fra Oslo-øst vant borte mot Bæringene i ligaen, var året 1995 og «Enga» vant 0-2 på Nadderud.

- Det har vært en vanskelig bortebane å komme til, spesielt da de spilte på Nadderud. Vi har hatt muligheten de gangene vi har vært på Telenor Arena, men vi får bruke morgendagen til å snu dette, sier Freddy Dos Santos til Dagbladet.

Vålerenga har fått en god start på sesongen, og har seks poeng på to kamper.

- Det har vært en veldig fin start for vår del, og stemninga er bra - som alltid. Vi føler at vi fremdeles har litt å gå på. Vi gleder oss litt til kamp, sier høyrebacken.

Vil kontrollere Martin Andresen ønsker å kontrollere kampen i kveld.

- Jeg forventer to lag som ønsker å spille fotball. Vi ønsker å dominere og kontrollere kampen. Vi vil ha ballen mest, og har vi det, kommer vi til å skape mange sjanser. Stabæk er bedre til å angripe enn til å forsvare seg, sier Andresen til klubbens hjemmeside.

Tidligere Stabæk-spiller Andre Muri gleder seg også til kamp.

- Det er alltid litt rart å møte en klubb man har vært lenge i før, men jeg håper vi gruser dem selvfølgelig, sier han.

10 000 billetter Det er ventet mange folk til Telenor Arena i kveld. Daglig leder i Stabæk-fotball Jon Tunold tipper det vil komme over 10 000 mennesker til «Gymsalen».

Les også: Vålerenga møter Liverpool i august.

- Vi har aldri hatt fredagskamper før, så vi har ikke noe handlingsmønster å sammenligne oss med. Men jeg tror det vil bli solgt nærmere 1.500 billetter på arenaen i kveld. 10.000 er et tall vi er fornøyd med, men jeg håper vi runder 11.000 sier Tunold til Budstikka.

Ifølge lokalavisa er 1700 av de solgte billettene til Vålerenga-fans.

16 ÅR Stabæk har et godt tak på Vålerenga hjemme. Her fortviler Morten Berre etter å ha misbrukt en mulighet i fjor. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
16 ÅR Stabæk har et godt tak på Vålerenga hjemme. Her fortviler Morten Berre etter å ha misbrukt en mulighet i fjor. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media