Vålerenga har seks strake seirer mot Viking

Se målene fra de fire siste før kveldens kamp.


• Se Vålerenga - Viking direkte på Dagbladet.no. Kjøp ditt abonnement via vårt fotballstudio!

(Dagbladet): Vålerenga har hatt godt tak på Viking under Martin Andresen.

Bare ett av åtte møter har endt med Viking-seier, og Vålerenga har vunnet de seks siste kampene mellom de to lagene.

Forskjellen har ikke vært så stor som resultatene kanskje skulle tilsi, mener Vålerenga-trener Martin Andresen.

Jeg forventer en jevn kamp som det har vært mot Viking hver gang, og så har jeg god tro og håp om at vi vinner, som vi har gjort alle gangene, sier Andresen til VIF TV.

- Viktig å score først Også Viking-manager Åge Hareide mener det har vært jevnt i kampene som har tippet i Vålerengas favør.

- Når det gjelder fjorårets hjemmekamp tror jeg vi ville vunnet kampen om vi hadde scoret først. På bortebane hadde vi ballen mye, men fikk problemer på overgangene deres, sa Hareide til Stavanger Aftenblad før helga.

Han tror en tidlig scoring kan være det som skal til for å slå laget som ledes av Hareides kaptein fra tida som landslagssjef.

- Jeg tror det blir veldig viktig å score det første målet. Vålerenga er veldig gode til å forsvare seg, men en tidlig scoring vil gjøre dem urolige, sier Viking-manageren.

Resultatene hittil Vålerenga står med tre poeng etter to runder. Martin Andresens menn har startet årets sesong med hjemmeseier mot Haugesund og tap borte mot Strømsgodset.

Viking ligger ett poeng foran etter de to første rundene. De åpnet med 2-2 i tåkehavet borte mot naboklubben Sandnes Ulf, før de slo Odd Grenland 1-0 hjemme.